Het laatste nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over De Schipper Slapen & Meer. Bijvoorbeeld over nieuwe producten, de laatste ontwikkelingen op slaapgebied en speciale acties in onze beddenspeciaalzaak.

 • Het grote voordeel van thuis blijven!

  Het grote voordeel van thuis blijven!

  De nieuwe actie van Auping "het grote voordeel van thuis blijven" loopt tot 25 juli.

  Deze periode krijgt u 15% korting op alle matrassen, gestoffeerde matrassen en toppers van Auping.

  Wij adviseren u graag vrijblijvend over wat er het beste bij u past!

 • Ervaar Ergosleep bij 't Veersch Logement!

  Ervaar Ergosleep bij 't Veersch Logement!

  Wie in de Ergosleep belevingsstudio van de Schipper Slapen & Meer in Goes zijn persoonlijke slaap DNA achterhaalt, ontdekt dat optimaal slaapcomfort mogelijk is. Toch kan de beslissing om te kiezen voor een Ergosleep slaapsysteem met wat twijfels gepaard gaan. Om die reden bieden Hanjo en Sylvia de Schipper de mogelijkheid om het Ergosleep slaapsysteem te ervaren bij B&B 't Veersch Logement. “Je kunt daar op een ontspannen manier ontdekken hoe weldadig een goede nachtrust is.”

 • Welkom terug!!

  Welkom terug!!

  Private shopping in dé beddenspeciaalzaak van Zeeland

  De ruime showroom van de Schipper Slapen & Meer in Goes staat vol met een breed en actueel aanbod van mooie slaapoplossingen. De zorgvuldig gekozen kleuren van de slaapkameropstellingen en de fraaie decoraties maken een bezoek extra aangenaam. Hanjo en Sylvia de Schipper zijn heel blij dat ze hun deuren sinds deze maand weer mogen openen. 

Blijf op de hoogte?

Meld je aan voor de nieuwsbrief