Wonderland Boxspring W10 733 verstelbaar

Boxspring W10 733 verstelbaar is het topmodel van Wonderland: design en kwaliteit tot in de details en met een grote variëteit aan kleuren.

Het bed combineert hoog comfort met maximale bewegingsvrijheid, zodat u optimaal uitrust. U bedient het bed met een stille, draadloze afstandsbediening. Het bed zorgt voor een perfecte lighouding, of u nu slaapt of wakker bent. U kunt het voeteneind en het rug- en beengedeelte onafhankelijk van elkaar verstellen, traploos en geleidelijk. Heeft u eenmaal uw favoriete houding gevonden, dan kunt u deze opslaan. U kunt in totaal vier favoriete instellingen opslaan. Drie krachtige motoren staan borg voor een snelle en trefzekere instelling.

De heerlijke topmatras heeft een kern van ventilerend pulse natuurlatex  Het exclusive pocketveersysteem met unieke zone-indeling bevindt zich zowel in de matras als in de box. U kiest voor de stevigheid die bij u past: medium, stevig of extra stevig. Het bed is voorzien van kinderbeveiliging en anti-vingerbeknellingsbeveiliging.

Actieprijs is gebaseerd op een boxspring W10 733  elektrisch verstelbaar in de maat 180x200 exclusief hoofdbord. Hoofdbord is verkrijgbaar vanaf € 578,00.

Vanaf € 7.667,-

Ontdek de charme van dit topmodel van Wonderland, laat u verrassen door het comfort.

 

Kenmerken

Comfort medium , firm en extra firm.
Materiaal Frame: Scandinavisch hardhout, topper: natuurlatex, boxspring en matras: Pocket Exclusive-vering
Afmeting 180 x200 180x210 180x220 210x210
Kleur Keuze uit zestien kleuren
Hoogte Lighoogte: 79 cm., hoogte hoofdbord (optioneel): 130 cm
Merk Wonderland
Categorie Boxsprings