Auping warme winterweken bij De Schipper Slapen & Meer

Zoek de warmte op deze winter!

Zoek de warmte op deze winter met een een matras of boxspring van Auping. Een bed van Auping wordt gemaakt van materialen van de allerbeste kwalititeit en zorgen daarmee voor ultiem comfort. Zo bent u lekker uitgeslapen en kunt u er deze koude winterdagen weer tegenaan! Van 16 december 2019 t/m 2 februari 2020 profiteert u van extra voordeel op onze Auping collectie tijdens de Warme Winterweken. Wij geven u graag meer informatie over deze actie. 

Auping matrassen

Een Auping matras staat gelijk aan luxe en comfort. Tijdens de actieperiode ontvangt u 7,5% voordeel op ons gehele Auping matrassen assortiment. Uw korting kan daarmee oplopen tot maar liefst € 500,- per matras!

Auping Essential

De Auping Essential is een prachtig bed met een minimalistisch, modern, Scandinavish design dat past in elke slaapkamer. De Essential is uiterst duurzaam; het is namelijk het allereerste recyclebare bed ter wereld! Het bed bestaat uit een Essential omranding, twee vlakke spiraalbodems, een houten hoofdbord en twee éénpersoonsmatrassen of één tweepersoonsmatras. Wanneer u een complete 2-persoons Essential aanschaft betaald u in plaats van € 2.955,- nu maar € 2.555,-. Deze actie geldt ook in combinatie met het matrasvoordeel. 

Auping Boxspring

De Auping boxspring heeft een prachtig design dat in elke slaapkamer tot zijn recht komt. Het hoofdbord is hoogwaardig afgewerkt. De poten van de boxspring zijn zo bevestigd dat het lijkt of uw bed zweeft. Een Auping boxspring bestaat uit twee vlakke boxen, een hoofdbord en twee éénpersoonsmatrassen of één tweepersoonsmatras. De boxspring is beschikbaar in verschillende designs en kleuren en te verkrijgen in verschillende afmetingen. Tijdens de actieperiode bespaart u maar liefst € 400,- op een complete boxspring. Deze actie geldt ook in combinatie met het matrasvoordeel. 

Wilt u meer informatie over deze actie? Neem contact met ons op of maak een afspraak via het chatmenu aan de rechterkant van deze pagina.

Wilt u graag profiteren van de Warme Winterweken? Bestel uw Auping bed eenvoudig online of breng eens een bezoek aan onze showroom in Goes. Wij staan graag voor u klaar met advies en geven u meer informatie over alle mogelijkheden.